Ma t/m Vr : 09.00 - 20.00 uur

Za : 10.00 - 16.00 uur

Laptop Reparatie

We maken het allemaal wel eens mee, dat gevoel: net een deadline die u moet halen, net een belangrijk e-mailtje of een grote berg vakantiefoto’s die niet geback-up zijn en de computer stopt ermee. Geen paniek: voor een laptop reparatie in Doetinchem schakelt u simpelweg de computerspecialisten van Computer Reparatie Doetinchem in.

Wat uw computerprobleem ook is, wij repareren, upgraden en versnellen uw laptop! Computer Reparatie Doetinchem repareert alle merken notebooks binnen 24 uur met exact dezelfde kennis als de fabrikant, alleen wij zijn een heel stuk goedkoper. Wij komen bij u thuis of u brengt de PC langs en wij repareren hem tegen vaste lage prijzen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij altijd een passende oplossing. En de diagnose ontvangt u ook nog eens geheel vrijblijvend!

Als u vragen heeft over laptop reparaties Doetinchem, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

pc reparatie

Uw laptop binnen 24 uur gerepareerd! Heb je een vraag? Bel onze klantenservice via tel: 0314 64 2318

Een gratis diagnose.

Een defect aan uw laptop zijn er vaak verschillende oorzaken mogelijk. Elk van deze oorzaken brengt weer een andere laptop reparatie en dus ook voor u een andere kostenpost met zich mee. Daarom is het belangrijk om eerst te beginnen met een gratis diagnose om zo u een goede prijsindicatie te geven.

De gratis diagnose wordt u geheel gratis aangeboden. We kijken voor u naar de hardware en software en laten u binnen 24 uur weten wat de mogelijkheden voor de laptop reparatie zijn. Zo krijgt u vooraf een prijsindicatie, mogelijkheden en de duur van de laptop reparatie. U kunt er altijd vanuit gaan dat de laptop reparatie gelijk zorgvuldig en grondig wordt uitgevoerd en u later niet weer voor een verrassing komt te staan. Een veilig gevoel! Laat uw laptop ook repareren door Computer en laptop reparatie Doetinchem.

Kunt u niet zonder uw laptop? Kies dan voor onze spoeddiagnose: binnen 180 minuten laat de computerspecialist van Computer Reparatie Doetinchem u weten welke reparatie nodig is om uw laptop weer uitstekend te functioneren. Indien mogelijk wordt uw laptop nog dezelfde dag weer werkend aan u opgeleverd. Wat uw laptop probleem ook is, wij repareren en upgraden uw laptop! Wij komen bij u thuis of u brengt de PC langs en wij repareren hem tegen vaste lage prijzen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij altijd een oplossing. En de diagnose ontvangt u geheel vrijblijvend!

Als u vragen heeft over laptop en pc reparatie Doetinchem, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

U krijgt 12 maanden garantie op de reparatie plús de garantie die geldt op de hardware onderdelen

Wanneer uw laptop scherm stuk is hoeft u gelukkig niet uw laptop weg te gooien. Een ongeluk zit in een klein hoekje het kan altijd gebeuren dat uw laptop scherm kapot gaat. Of je nu een schitterend glanzend laptop scherm wilt, of een praktisch mat laptop scherm: wij vervangen het snel en vakkundig. Zo kun je vlug weer aan de slag met jouw laptop.

Voor een betrouwbare laptop scherm reparatie is het dus belangrijk dat vooraf een goede gratis diagnose wordt gesteld. Bij Computer Reparatie Doetinchem kunt u deze geheel vrijblijvend laten stellen!

Computer Service Doetinchem vervangt uw laptopscherm voor een vaste all-in prijs van € 149.

De vaste prijs geldt voor alle standaard laptopschermen van 10,1 inch t/m 17,3 inch. Voor HD-schermen, touchscreens en afwijkende formaten doen we u graag een prijsopgaaf op maat. Op alle laptop scherm reparaties geeft Computer Reparatie Doetinchem een garantie van 1 jaar.

Wordt uw laptop steeds trager? Of krijgt u te maken met andere kuren? of uw laptop loopt steeds vast? Tegenwoordig gaat alles online en vergeten we soms het onderhoud van de laptop. Ook bij Computer Reparatie Doesburg kunt u terecht voor een jaarlijkse controle ”De Laptop APK”. De jaarlijkse apk laptop controle krijgt uw laptop een volledige opfrisbeurt, daardoor zal Windows weer veilig, virus vrij en snel gaan werken.

 

We reinigen de laptop, schonen uw laptop softwarematig op, installeren alle updates en geven u advies over mogelijke verbeteringen aan de laptop. En het mooiste is: u hoeft zelf niet aan de APK te denken, dat doen wij!

Wat doen we tijdens de APK?
De periodieke keuring (APK) bevat meerdere controlepunten, wij hebben deze voor u op rij gezet.

Controle op vitale hardware-onderdelen

 • Preventieve interne reiniging
 • Preventieve externe reiniging
 • Scannen op virussen, spyware, malware
 • Up-to-date brengen van Windows
 • Up-to-date brengen van drivers
 • Veelgebruikte software updaten
 • Ongebruikelijke processen nakijken
 • Register schoonmaken
 • Optimaliseren register
 • Verwijderen van reclame software
 • Software optimaliseren
 • Opschonen overbodige bestanden
 • Controle op software updates
 • Windows fouten herstellen
 • Controle van beveiligings software
 • Opstart programma’s optimaliseren

Deze checks zijn ervoor om u te garanderen dat weer u langere tijd goed en met vertrouwen kunt werken met uw laptop.

De ventilator / fan van uw latop is defect of verstopt? Uw laptop maakt een ontzettende herrie? Geen zorgen, dit zijn veel voorkomende problemen waarvoor verschillende oorzaken zijn. Denk bijvoorbeeld aan stof deeltje die in de ventilator terecht komen.

Voor de computerspecialisten van computer / laptop reparatie Doesburg behoren deze en andere laptop reparaties tot de dagelijkse werkzaamheden. Dus uw laptop maakt lawaai of blaast? Computer Reparatie Doesburg lost het no-time op. de diagnose van uw computer is geheel Gratis!

De ventilator / fan van uw latop is defect of verstopt? Uw laptop maakt een ontzettende herrie? Geen zorgen, dit zijn veel voorkomende problemen waarvoor verschillende oorzaken zijn. Denk bijvoorbeeld aan stof deeltje die in de ventilator terecht komen.

Voor de computerspecialisten van computer / laptop reparatie Doesburg behoren deze en andere laptop reparaties tot de dagelijkse werkzaamheden. Dus uw laptop maakt lawaai of blaast? Computer Reparatie Doesburg lost het no-time op. de diagnose van uw computer is geheel Gratis!

Uw toetsenbord van de laptop werkt niet meer? Soms is er een duidelijke oorzaak, zoals een kop thee of koffie die over uw toetsenbord is gevallen. Het kan ook zijn dat een aantal losse toetsen niet meer werken. Of er is niets gebeurd, maar het toetsenbord reageert niet meer.

Gelukkig is elk toetsenbord van een laptop goed te repareren of vervangen. Om er zeker van te zijn dat inderdaad het laptop toetsenbord vervangen moet worden, is het aan te raden de computer even goed na te laten kijken. Dat kunt u bij Computer Reparatie Doesburg geheel vrijblijvend laten doen!

Laptop accu vervangen: U kent het vast wel; U heeft net een laptop gekocht gaat de accu (batterij) nog maar een paar uurtjes mee, maar naar een aantal jaren mag u nog blij zijn als u nog een uurtje achter de laptop kunt.  Laptop accu’s zijn erg gevoelig de laptop accu’s zijn opgebouwd uit cellen die na intensief gebruik (ontladen en opladen) hun kracht verliezen. De tijdsduur van de accu neemt af totdat de accu niet meer bruikbaar is. De laptop accu is aan vervanging toe vooral als u mobiel wilt blijven werken.  Voor een nieuwe of tweedehandse laptop accu kunt u ook bij Computer Reparatie Doesburg terecht. Wilt u graag een goed en betrouwbaar advies over uw laptop accu en er zeker van zijn dat uw laptop accu nog weer jaren mee gaat? Besteed het dan uit aan Computer Reparatie Doesburg, een volledige gratis diagnose van uw laptop accu is geheel vrijblijvend!

 

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de verschillende varianten kunnen sterk uiteenlopen. Daarom werken de computerspecialisten van Computer Reparatie Doesburg uitsluitend met officiële accu’s en A-merk varianten.